fbpx
Skip to main content

Quinoa s pečenou zeleninou

Ingredience

    • quinoa - 100 g
    • mladá mrkev - 2 ks
    • velké růžičky květáku - 5 ks
    • olivový olej
    • hrst pistácií

Ingredience na omáčku

    • mandlová pasta - 1 polévková lžíce
    • olivový olej - 2 polévkové lžíce
    • šťáva z poloviny limetky
    • mletý zázvor - 1/2 lžičky
    • mletý pepř podle chuti
    • mořská nebo himalájská sůl podle chuti

Způsob přípravy

Mrkev nakrájíme na půlkolečka, zelí na růžičky - vše upečeme v troubě při 180 °C 30-40 minut. Dejte vařit quinou. A do vody k ní přihoďte 1/2 cibule. Quinoa přijme chuť cibule a ještě ji zvýrazní. Omáčku rozmixujte.

Když je hotová, vezměte velký hluboký talíř a na quinou položte zeleninu.

Quinou se zeleninou přelijte zálivkou.

Centrum celostní medicíny ČÍNSKÝ LÉKAŘ

Rašínovo nábřeží 384/56
128 00, Praha 2 
Nové Město

Telefon: +420 773 178 889

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Copyright © Ing. Andrej Jadevich 2012 - 2025