fbpx
Přejít na hlavní obsah

Mousse pěna ze zelené pohanky

Zelená pohanka - není tepelně upravená a je konzervovaná tudíž jsou v ní všechny vitamíny. Zelená pohanka se nevaří. Je určena výhradně ke klíčení a konzumaci klíčků. Tato pohanka - je silný antioxidant. Je prospěšná pro naše vlasy, nehty a kůži.

Ingredience

  • pohanka - 1 šálek
  • voda - 2 šálky
  • banán
  • skořice

Způsob přípravy

Přes noc namočte 1 šálek pohanky (1 šálek pohanky, 2 šálky vody). Nemusíte ji nechat naklíčit, stačí ji jen přivést k životu. Před snídaní pohanku dobře propláchněte a 3/4 pohanky vložte do mísy.

Zbytek rozmixujte v mixéru. K pohance v mixéru přidejte jeden a půl banánu. Přidejte 6-10 lžic vody a skořici. Mixujte dokud nebude pohanka hladká bez hrudek. Můžete přidat lesní plody.