Jídlo by nám mělo přinášet především požitek a radost. Zároveň, čínská dietetika uvádí, že jídlo může být lékem nebo naopak příčinou onemocnění. Tak jak se zorientovat v tom, co tak dobře známe – v tom co jíme? Jak dopředu vědět, co moje tělo v tuto chvíli nejvíce potřebuje ke své vitalitě a nejlepší kondici? To určitě nebude nějaký seznam zdravých potravin, ale celý systém výběru a způsobu úpravy surovin, postavený na základě znalosti vlastností potravin, jejich povahy, tropismu a vlivu na naše orgány. To vše se naučíte v on-line škole Jídlo je naším lékem
Rádi byste uměli předcházet nemocem anebo porozuměli svým dlouhodobým či opakovaným obtížím a naučili se je i léčit? Právě pro vás jsme připravili přednáškový cyklus nazvaný „Smaragdový svitek“ – o použití 50-ti bylinných preparátů tradiční čínské medicíny v běžném životě.
Je známo, že tajemství zdraví spočívá v prevenci. Ale ani když už nemoc propukne, není ještě úplně pozdě, pokud víte, které bylinné přípravky efektivně podpoří váš uzdravovací proces.