- SNÍDANĚ
Lněná kaše
- Detoxikační salát pro lepší ráno
- Omeleta se zeleninou
- Omeleta s brokolicí
- Přírodní citronový nápoj „ředidlo krve“
- Mousse pěna ze zelené pohanky
- Pasta z mrkve a cizrny
- Lehký, ale vydatný salát s omega 3 mastnými kyselinami
- Pkhali se salátem
- Raw food (dýňovo-lněné pyré)
- Kaše ze semínek chia
- Guacamole k snídani
- Ranní fialová kaše
- Proso s vejcem a dušenou zeleninou
- OBĚDY
- Červená čočka s jablky
- Krémová polévka s cuketou a bazalkou
- Cizrnová polévka s rajčaty, rozmarýnem a bylinkami
- Zlatá kari polévka
- Jarní zelená polévka
- Fazolovo - ořechová polévka
- Rychlý boršč
- Gazpacho
- Dýňová polévka
- Dýňová polévka s krevetami
- Cuketová krémová polévka + drůbeží suflé
- Krémová polévka z červené řepy s piniovými oříšky
- Krémová polévka z mrkve a cukety
- Krémová brokolicová polévka (hrášek, cuketa)
- Zeleninová krémová polévka
- Teplá pečená zelenina
- Bílá ryba na zeleninovém lůžku
- Pohanka se zeleninou se zeleninovým mlékem
- Dušené zelí s fazolemi v rajčatové omáčce
- Čočková polévka
- Vývar z kostí se zeleninou
- Quinoa se zeleninovým salátem
- Quinoa s guacamole
- VEČEŘE
- Pikantní rukola a pečená dýně
- Fazolový salát
- Salát s ředkvičkami
- Dušená zelenina
- Bílá ryba s omáčkou a zeleninou
- Zapečené cukety a cizrna
- Tuřínový salát
- Salát z košťálového zelí
- Salát z mořské řasy a kysaného zelí
- Vitamínová večeře
- Rychlý zeleninový salát se sójovým dresinkem
- Salát z červené řepy a mrkve
- Střevní peeling
- Quinoa s pečenou zeleninou
- Ratatouille s pečeným kuřetem
- Dýňový salát
- PŘÍLOHY
- NÁPOJE A DŽUSY
- SMOOTHIE
New Recept - Fazolový salát

Ingredience
-
- sušené mořské řasy na sushi - 2 velké listy
- fazole - 2 šálky čaje
- sójová omáčka - 3 polévkové lžíce
- pasta ze sušených rajčat - 1 polévková lžíce
- sezamová semínka - 1 polévková lžíce
- hlávkový salát (špenátový/římský) - 2 šálky
- okurka - 1 ks
Způsob přípravy
Ráno (předem) přemístěte mražené fazolky z mrazáku do chladničky.
2 velké listy sušených mořských řas zalijte 3 lžícemi sójové omáčky a nechte omáčku vstřebat. Jakmile fazole rozmrazíte, začněte je vařit.
Budete potřebovat cedník nebo sítko. Připravte si konvici s vroucí vodou. Vložte 2 šálky fazolí do cedníku a všechny fazole prudce, ale ne rychle, zalijte vroucí vodou. Nechte vodu odkapat. Fazole jsou hotové, můžete je přendat do salátové mísy.
Přidejte namočené mořské řasy, posypte sezamovými semínky a přidejte 1 polévkovou lžíci sušených rajčat.
Nakrájejte salátovou zeleninu a okurky a všechny ingredience spojte.