fbpx
Skip to main content

Červená čočka s jablky

Ingredience

    • červená čočka - 90g
    • jablko - 1 ks
    • mrkev - ½ ks
    • citronová šťáva - 1 polévková lžíce
    • mletá skořice - 1/4 lžičky
    • oregano/majoránka nebo sušená bazalka - 1/4 lžičky
    • kmínu 1/4 lžičky
    • sůl a pepř podle chuti

Způsob přípravy

Do pánve přidejte koření a zahřejte. Přidejte nastrouhanou mrkev a několik minut poduste. Přidejte čočku a zalijte vodou. Přidejte nadrobno nakrájené jablko, citronovou šťávu a sušené bylinky, sůl, pepř a vařte dalších 5 minut, dokud se voda neodpaří. Jablka by neměla být vařená. Čočku podávejte s mletým černým pepřem.

Jste připraveni na tento experiment s kořením a luštěninami? Dobrou chuť!

Centrum celostní medicíny ČÍNSKÝ LÉKAŘ

Rašínovo nábřeží 384/56
128 00, Praha 2 
Nové Město

Telefon: +420 773 178 889

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Copyright © Ing. Andrej Jadevich 2012 - 2025