- SNÍDANĚ
Lněná kaše
- Detoxikační salát pro lepší ráno
- Omeleta se zeleninou
- Omeleta s brokolicí
- Přírodní citronový nápoj „ředidlo krve“
- Mousse pěna ze zelené pohanky
- Pasta z mrkve a cizrny
- Lehký, ale vydatný salát s omega 3 mastnými kyselinami
- Pkhali se salátem
- Raw food (dýňovo-lněné pyré)
- Kaše ze semínek chia
- Guacamole k snídani
- Ranní fialová kaše
- Proso s vejcem a dušenou zeleninou
- OBĚDY
- Červená čočka s jablky
- Krémová polévka s cuketou a bazalkou
- Cizrnová polévka s rajčaty, rozmarýnem a bylinkami
- Zlatá kari polévka
- Jarní zelená polévka
- Fazolovo - ořechová polévka
- Rychlý boršč
- Gazpacho
- Dýňová polévka
- Dýňová polévka s krevetami
- Cuketová krémová polévka + drůbeží suflé
- Krémová polévka z červené řepy s piniovými oříšky
- Krémová polévka z mrkve a cukety
- Krémová brokolicová polévka (hrášek, cuketa)
- Zeleninová krémová polévka
- Teplá pečená zelenina
- Bílá ryba na zeleninovém lůžku
- Pohanka se zeleninou se zeleninovým mlékem
- Dušené zelí s fazolemi v rajčatové omáčce
- Čočková polévka
- Vývar z kostí se zeleninou
- Quinoa se zeleninovým salátem
- Quinoa s guacamole
- VEČEŘE
- Pikantní rukola a pečená dýně
- Fazolový salát
- Salát s ředkvičkami
- Dušená zelenina
- Bílá ryba s omáčkou a zeleninou
- Zapečené cukety a cizrna
- Tuřínový salát
- Salát z košťálového zelí
- Salát z mořské řasy a kysaného zelí
- Vitamínová večeře
- Rychlý zeleninový salát se sójovým dresinkem
- Salát z červené řepy a mrkve
- Střevní peeling
- Quinoa s pečenou zeleninou
- Ratatouille s pečeným kuřetem
- Dýňový salát
- PŘÍLOHY
- NÁPOJE A DŽUSY
- SMOOTHIE
Cuketová krémová polévka + drůbeží suflé


Ingredience - Cuketová polévka
-
- olivový olej - 1 polévková lžíce
- česnek - 1 stroužek (nasekejte)
- cuketa - 1 (nakrájená na kostičky)
- mrkev - 1/2 kusu (nastrouhat)
- sůl - podle chuti
Ingredience - Drůběží suflé
-
- mleté kuřecí - 100 g
- vejce - 1 ks
- cuketa - 1/2 ks
Způsob přípravy
Cuketová polévka
Cuketu, mrkev a česnek vložte do rozehřáté pánve s olejem. Smažte 4 až 5 minut. Zalijte vodou a přiveďte k varu. Ztlumte plamen a vařte na mírném ohni, dokud nebude zelenina zcela uvařená cca 5-8 minut. Polévku rozmělněte ve mixéru a podle chuti ji osolte.
Drůběží suflé
Cuketu nastrouhejte na jemném struhadle. Smíchejte mleté maso, vejce, cuketu, sůl a pepř. Udělejte karbanátky. Rozpalte olej a osmažte na pánvi.