- SNÍDANĚ
Lněná kaše
Detoxikační salát pro lepší ráno
Omeleta se zeleninou
Omeleta s brokolicí
Přírodní citronový nápoj „ředidlo krve“
Mousse pěna ze zelené pohanky
Pasta z mrkve a cizrny
Lehký, ale vydatný salát s omega 3 mastnými kyselinami
Pkhali se salátem
Raw food (dýňovo-lněné pyré)
Kaše ze semínek chia
Guacamole k snídani
Ranní fialová kaše
Proso s vejcem a dušenou zeleninou
- OBĚDY
Červená čočka s jablky
Krémová polévka s cuketou a bazalkou
Cizrnová polévka s rajčaty, rozmarýnem a bylinkami
Zlatá kari polévka
Jarní zelená polévka
Fazolovo - ořechová polévka
Rychlý boršč
Gazpacho
Dýňová polévka
Dýňová polévka s krevetami
Cuketová krémová polévka + drůbeží suflé
Krémová polévka z červené řepy s piniovými oříšky
Krémová polévka z mrkve a cukety
Krémová brokolicová polévka (hrášek, cuketa)
Zeleninová krémová polévka
Teplá pečená zelenina
Bílá ryba na zeleninovém lůžku
Pohanka se zeleninou se zeleninovým mlékem
Dušené zelí s fazolemi v rajčatové omáčce
Čočková polévka
Vývar z kostí se zeleninou
Quinoa se zeleninovým salátem
Quinoa s guacamole
- VEČEŘE
Pikantní rukola a pečená dýně
Fazolový salát
Salát s ředkvičkami
Dušená zelenina
Bílá ryba s omáčkou a zeleninou
Zapečené cukety a cizrna
Tuřínový salát
Salát z košťálového zelí
Salát z mořské řasy a kysaného zelí
Vitamínová večeře
Rychlý zeleninový salát se sójovým dresinkem
Salát z červené řepy a mrkve
Střevní peeling
Quinoa s pečenou zeleninou
Ratatouille s pečeným kuřetem
Dýňový salát
- PŘÍLOHY
- NÁPOJE A DŽUSY
- SMOOTHIE
Cuketová krémová polévka + drůbeží suflé


Ingredience - Cuketová polévka
- olivový olej - 1 polévková lžíce
- česnek - 1 stroužek (nasekejte)
- cuketa - 1 (nakrájená na kostičky)
- mrkev - 1/2 kusu (nastrouhat)
- sůl - podle chuti
Ingredience - Drůběží suflé
- mleté kuřecí - 100 g
- vejce - 1 ks
- cuketa - 1/2 ks
Způsob přípravy
Cuketová polévka
Cuketu, mrkev a česnek vložte do rozehřáté pánve s olejem. Smažte 4 až 5 minut. Zalijte vodou a přiveďte k varu. Ztlumte plamen a vařte na mírném ohni, dokud nebude zelenina zcela uvařená cca 5-8 minut. Polévku rozmělněte ve mixéru a podle chuti ji osolte.
Drůběží suflé
Cuketu nastrouhejte na jemném struhadle. Smíchejte mleté maso, vejce, cuketu, sůl a pepř. Udělejte karbanátky. Rozpalte olej a osmažte na pánvi.