Rybu osolte a nechte 30 minut odležet, mezitím nakrájejte cibuli, česnek, bazalku a petrželku. Cibuli a česnek osmahněte na pánvi s 0,2 litru vody.
Přidejte bazalku, petrželku, kurkumu a mletý černý pepř. Do směsi vymačkejte limetkovou šťávu. Dusíme dalších 5-6 minut.
Předehřejte troubu na 180 °C. Omyjte filety a vložte je do zapékací misky. Omáčku rozetřete přímo na rybu, vrchní část ozdobte rozmarýnem (je-li to žádoucí). Pečte 20 minut.
Podávejte s pečenou zeleninou.
Centrum celostní medicíny ČÍNSKÝ LÉKAŘ
Rašínovo nábřeží 384/56 128 00, Praha 2 Nové Město
Telefon: +420 773 178 889
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.